ΩΡΑΡΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08.30 - 19:30
ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

Το ωράριο της έκθεσής μας είναι συνεχές 8.30 με 17.30 Δευτέρα έως Παρασκευή, Υμηττού 57, στα Καμίνια στον Πειραιά.

Το Σάββατο, μόνον κατόπιν ραντεβού.

Έξοδα Αποστολής

Αφού λάβουμε την παραγγελία σας, πρώτα απ' όλα επικοινωνούμε μαζί σας για όλες τις σχετικές λεπτομέρειες και για να αποφύγουμε κάποιο τυχόν λάθος ή παρανόηση.

Μετά αφού συμφωνήσουμε τις λεπτομέρειες προχωράμε στη παράδοση της παραγγελίας σας, μπορείτε να δείτε παρακάτω τις σχετικές περιπτώσεις.

Τα εμπορεύματα που χρήζουν συναρμολόγησης, μπορούν να συναρμολογηθούν από εμάς χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Υπάρχουν όμως προϊόντα που για λόγους αποφυγής ζημιάς κατά την μεταφορά τους, επιβάλλεται η παράδοση τους χωρίς συναρμολόγηση.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α. Παραδόσεις εντός Αττικής (εκτός νήσων) και έως 40 χλμ από την έδρα μας:

Οι αποστολές γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00-17.00, με δικό μας μεταφορικό μέσο και κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης μαζί σας. Για διαφορετική ώρα παράδοσης, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σε αυτή τη περίπτωση, ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α, το κόστος των μεταφορικών το χωρίζουμε σε τέσσερεις (4) περιπτώσεις :

1η περίπτωση είναι οι κοντινές αποστάσεις από την έδρα μας και υπολογίζουμε 10 ευρώ για κάθε παραγγελία, (Πειραιάς, Ρέντης).

2η περίπτωση είναι οι μεσαίες αποστάσεις από την έδρα μας και υπολογίζουμε 15 ευρώ για κάθε παραγγελία, (Νίκαια, Κερατσίνι, Δραπετσώνα, Κορυδαλλός, Αγ.Βαρβάρα Αιγάλεω, Μοσχάτο, Ν.Φάληρο)

3η περίπτωση είναι οι μακρινές αποστάσεις από την έδρα μας και υπολογίζουμε 20 ευρώ για κάθε παραγγελία, (Χαϊδάρι, Καλλιθέα, Αθήνα κέντρο και τα κοντινά στο κέντρο προάστεια των Αθηνών).

4η περίπτωση είναι οι πολύ μακρινές αποστάσεις από την έδρα μας και υπολογίζουμε 25 ευρώ για κάθε παραγγελία, (Κηφισιά, Εκάλη, Βούλα, Παιανία, Θρακομακεδόνες, κλπ).

Αφού μας καταχωρήσετε την παραγγελία σας, επικοινωνούμε εμείς μαζί σας και σας διευκρινίζουμε σε ποια περίπτωση από τις πιο πάνω βρίσκεται η δική σας διεύθυνση.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Β. Παραδόσεις εκτός Αττικής:

Οι παραδόσεις εκτός Αττικής γίνονται με συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες, πρακτορεία μεταφορών. Η παράδοση μέχρι και τις αποθήκες αυτών των μεταφορικών εταιρειών γίνεται από εμάς δωρεάν, εφόσον βρίσκονται στην περιοχή της Αθήνας και των προαστίων της.

Εάν έχετε κάποια ιδιαίτερη προτίμηση μπορείτε να μας υποδείξετε τη μεταφορική εταιρεία ή πρακτορείο μεταφορών που προτιμάτε ή συνεργάζεστε.

Τα έξοδα σε αυτή την περίπτωση, από την αποθήκη της μεταφορικής στην Αθήνα και έως το μέρος παράδοσης της παραγγελίας σας, επιβαρύνουν τον παραλήπτη και είναι ανάλογα του όγκου του δέματος, του πλήθους των δεμάτων και της περιοχής στην οποία αυτά θα αποσταλλούν.

Για τον υπολογισμό τους, καλέστε μας ώστε να σας ενημερώσουμε επακριβώς για την περιοχή παράδοσης που σας ενδιαφέρει.

Ενδεικτικά σας αναφέρουμε τα ακόλουθα παραδείγματα:

Α. Καλόγηρος (μικρό και ελαφρύ δέμα) περίπου 5 ευρώ ανά δέμα.

Β. Καρέκλες πτυσσόμενες (μεσαίου μεγέθους δέμα με 4-6 καρέκλες) περίπου 6 ευρώ ανά δέμα.

Γ. Καρέκλες (μεσαίου μεγέθους δέμα με 2 καρέκλες) περίπου 10 ευρώ ανά δέμα.

Δ. Τραπέζι (μεγάλο ή βαρύ δέμα) περίπου από 20 έως 30 ευρώ ανά δέμα

Οι πιο πάνω τιμές είναι συνήθως διαπραγματεύσιμες με τις μεταφορικές εταιρείες και εξαρτώνται επίσης από το που θα γίνει η παράδοση της παραγγελίας σας (στο διαμέρισμά σας, στο πεζοδρόμιό σας ή στην αποθήκη του πρακτορείου μεταφορών της πόλης σας).

Επίσης πιο απομακρισμένες περιοχές από την Αθήνα έχουν ακριβότερα μεταφορικά από άλλες πλησιέστερες.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Γ. Παραδόσεις από την έδρα μας:

Για παραλαβή από το κατάστημά μας μπορείτε να περάσετε στο αναγραφόμενο ωράριο και να παραλάβετε την παραγγελία σας.

Το ωράριό μας είναι συνεχές από 8.30 έως 17.30 καθημερινά εκτός Σαββάτου και εκτός Κυριακής.

Απαραίτητη προϋπόθεση να έχει προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση για την διαθεσιμότητα και την κράτηση της παραγγελίας σας.